İçeriğe geç

Ankara Niğde Otobüs Bileti Ne Kadar

Ankara Niğde arası otobüs bileti kaç lira?

Ankara’dan Niğde’ye ucuz otobüs bileti fiyatı yaklaşık 315.00 TL’dir.

Niğde Ankara otobüs bileti kaç TL?

Niğde’den Ankara’ya ucuz otobüs bileti fiyatı 350.00 TL civarındadır.

Ankara Niğde arası ne kadar?

Ankara ile Niğde arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara ile Niğde arasındaki toplam mesafe 344 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Nigdeye hangi otobüs firmaları gidiyor?

Niğde’ye yolcu taşımacılığı hizmeti veren otobüs firmaları arasında Niğde Aydoğanlar, İnan Turizm, Öz Sivas Seyahat, Yeni Adana, Süha Turizm, İpek Turizm, Lider Adana Seyahat, Mis Amasya, Ulusoy Turizm, Öz Elazığlılar, Kanberoğlu ve Nevşehirliler Seyahat yer alıyor.

Niğde Ankara ücretli yol kaç TL?

2024 Otoyol geçiş ücretleri Otoyol giriş çıkış bölgesi Geçiş ücreti (otomobil)Ankara-Niğde OtoyoluAnkara Get – Niğde Gölcük295 TLGebze-Orhangazi-İzmirOsmangazi Köprüsü – İzmir Çıkışı984 TLİzmir-Aydın OtoyoluIşıkkent – Aydın Bat ı29 TLİzmir Çeşme. KarayoluSe ferihisar – Çeşme21 TL9 hat devamı•6. Mayıs 2024

Ankara Niğde tren bileti ne kadar?

Ankara’dan Niğde’ye tren yolculuğu 14 €’dan başlıyor.

Niğde Otogar Ankara Otogar arası kaç km?

Niğde ve Ankara arası en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 313 km olup yolculuk yaklaşık 1 saat 45 dakika sürmektedir.

Ankaradan Niğdeye giderken hangi şehirlerden geçilir?

​​Ankara-Niğde Otoyolu Projesi Güzergahı Ankara İli Gölbaşı, Bala, Şereflikoçhisar, Evren İlçeleri; Konya İli Kulu İlçesi; Kırşehir İli Merkez İlçesi; Aksaray İli Ortaköy, Sarıyahşi, Gülağaç, Ağaçören ve merkez ilçeleri; Nevşehir ilinin Acıgöl ve Derinkuyu ilçeleri ile Niğde ilinin Merkez İlçesi sınırlarından geçmektedir.

Adana Niğde otobüs bileti ne kadar?

Adana – Niğde otobüs bileti ne kadar? Adana – Niğde arası otobüs bileti fiyatları 259.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 259 civarındadır.

Niğde’de kaç tane otogar var?

Niğde’de iki adet otobüs terminali bulunmakta olup, 70 ayrı bağlantı noktasından bu noktaya ulaşım sağlanabilmektedir.

Nigde nasıl bir yer?

Niğde, ekonomik yaşamı, ulaşımının kolay olması, yeterli konaklama imkânları, öğrencilerine karşı sıcakkanlı tutumu ve her bakımdan rahat olması, düşük suç oranı, sakin ve güvenilir sosyal yapısıyla üniversite öğrencileri için oldukça cazip bir şehirdir.

Niğde’ye uçak var mı?

Niğde’de henüz bir havalimanı bulunmadığı için yolcular şehre 140 kilometre uzaklıkta bulunan Kayseri Havalimanı’nı kullanmaktadır. Direkt veya aktarmalı ulaşım seçenekleriyle havalimanından Niğde merkezine yaklaşık 1 saat 50 dakikada ulaşmak mümkündür.

Niğde Otogar Ankara Otogar arası kaç km?

Niğde ve Ankara arası en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 313 km olup yolculuk yaklaşık 1 saat 45 dakika sürmektedir.

Niğde Aşti arası kaç km?

Ankara-Niğde arası mesafe yaklaşık 317 km’dir.

İstanbul Niğde otobüs bileti ne kadar?

İstanbul Niğde arası otobüs bileti ne kadar? İstanbul Niğde arası otobüs bileti fiyatları 889.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 889 civarındadır.

Ankara Adana otobüs bilet fiyatları ne kadar?

En popüler otobüs güzergahlarının bilet fiyatları Ankara – AdanaOtobüs firmalarıAnkara Adana Bilet fiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıÖzlem Batman Turizm450 TL2Şanlı Hidayet Turizm450 TL5Siirt Benzin450 TL1Lüks Batman Seyahat455 TL46 diğer hatlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep İbrahimli Escort